Põhi:
75g margariini
1dl suhkrut
2 muna
125g hapukoort
3dl nisujahu
1tl küpsetus-
pulbrit
Biskviit:
4 muna
1dl suhkrut
4spl nisujah
1spl kakaod
Vanillikreem:
4 munakollast
1,5dl suhkrut
600ml piima
3spl tärklist
2tl vanillisuhkrut
Vahele:
1 purk kirsikompotti
Peale:
400ml vahukoort
10spl suhkrut
200g toorjuustu
kakaod
šokolaadi
Põhjaks vahustada toasoe margariin suhkruga, vahustamise käigus lisada munad. Segada juurde hapukoor ning seejärel jahu koos küpsetuspulbriga. Küpsetada 200 kraadi juures umbes 20 minutit. Lasta jahtuda. Lõigata pooleks. Biskviidiks vahustada munad suhkruga, juurde segada jahu ja kakao. Küpsetada 220 kraadi juures 15 minutit. Vanillikreemiks segada munakollased suhkruga, lisada piim. Segada ühtlaseks, kuumutada. Lisada tärklis ning kuumutada pidevalt segades kuni kreemi paksenemiseni. Viimasena lisada vanillisuhkur. Lasta jahtuda. Tordi põhjale määrida pool vanillikreemi. Asetada peale biskviit, immutada seda kirskikompotti vedelikuga. Selle peale määrida teine pool vanillikreemist ning kirsid. Seejärel asetada peale teine tordipõhi. Lasta seista neli tundi kuni üleöö. Katteks vahustada 200ml vahukoort toorjuustu ja 5 spl suhkruga. Katta sellega tort ja ääred. 200 ml vahukoort vahustada 5 spl suhkruga, kaunistada tort. Peale panna kakaod, šokolaadi.
No comments:
Post a Comment