Wednesday, January 19, 2011

Šokolaadiüllatusega kreemine õunakook

Põhi:
60g margariini
1dl suhkrut
1 muna
100g hapukoort
2,5dl jahu
2tl küpsetus-
pulbrit
3 keskmist õuna
Täidis:
1 muna
1,5dl suhkrut
400g hapu-
koort
200g toor-
juustu
25g šokolaadi

Õunad koorida ja tükeldada. Sulatatud margariin segada suhkruga, lisada segamise käigus muna ja hapukoor. Viimasena segada juurde jahu koos küpsetuspulbriga. Tainas panna ümarasse koogivormi, taigna peale tõsta õunatükid. Küpsetada 225 kraadi juures 15 minutit. Sel ajal valmistada täidis. Muna segada suhkruga, lisada toorjuust ja hapukoor ning segada ühtlaseks massiks. Peale koogi eelküpsetamist tõsta see ahjust välja ning puistata peale šokolaaditükid ning kõige peale valda hapukooretäidis. Küpsetada veel 200 kraadi juures 30-40 minutit.

No comments:

Post a Comment