Sunday, December 12, 2010

Šokolaadiselt kelmikas tort

Põhi:
50g margariini
1,5dl suhkrut
1 muna
150g hapukoort
3,5dl nisujahu
1tl küpsetus-
pulbrit
Biskviit:
3 muna
4spl suhkrut
4spl nisujahu
Vahele:
100g šokolaadi
150g toorjuustu
1dl vahukoort
0,5dl suhkrut
vaarikaid
Peale:
150g toorjuustu
1dl tuhksuhkrut
1dl vahukoort
šokolaadilaaste
immutamiseks piima

Põhja jaoks segada sulatatud margariin suhkru ja munaga. Lisada juurde hapukoor ja seejärel jahu koos küpsetuspulbriga. Küpsetada ümaras koogivormis 200 kraadi juures 15 minutit. Biskviidi tarvis vahustada munad suhkruga ja segada juurde jahu. Küpsetada 200 kraadi juures ümaras koogivormis umbes 10 minutit. Jahtunud põhi immutada vähese piimaga. Siis määrida sellele sulatatud šokolaad, lasta hanguda. Selle peale määrida omavahel vahustatud toorjuust, vahukoor ja suhkur. Kreemi peale puistata vaarikad. Asetada peale biskviit. Immutada piimaga. Kõige peale määrida tuhksuhkruga segatud toorjuust. Kaunistada vahustatud vahukoore ja šokolaadilaastudega.

No comments:

Post a Comment