Thursday, December 16, 2010

Piparkoogine mandariinikook

Põhi:
250g pipar-
kooke
50g margariini
Täidis:
800g kohu-
piimakreemi
2dl vahukoort
1,5dl suhkrut
20g želatiini
vett
Peale:
6 mandariini

Piparkoogid purustada peenikeseks puruks ning segada sulatatud margariiniga. Põhi suruda ümara koogivormi põhja ja küpsetada 200 kraadi juures 15 minutit. Lasta jahtuda. Põhja peale valda kohupiimasegu. Selleks paisutada želatiin külmas vees ning sulatada kuumaveevannis. Kohupiim segada suhkruga, selle hulka segada želatiin. Viimasena lisada vahustatud vahukoor. Segada ühtlaseks. Mandariinid koorida ja puhastada. Suruda mandariiniviiilud kergelt kohupiimasegusse. Lasta tarduda vähemalt 4 tundi kuni üleöö.

No comments:

Post a Comment