Sunday, December 26, 2010

Šokolaadikreemikook

200g margariini
2dl suhkrut
3 muna
3spl hakitud mandleid
3,5dl nisujahu
1,5tl küpsetuspulbrit
1dl kakaopulbrit
Kate:
200g šokolaadi
200g võid
1tl vanillsuhkrut
kaunismtamiseks kakaopulbrit, šokolaaditorusid

Põhja valmistamiseks vahustada toasoe margariin suhkruga. Lisada ühkshaaval ja pidevalt vahustades munad. Segada juurde mandlipuru, jahu, küpsetuspulber ja kakao. Segada ühtlaseks. Küpsetada ümaras koogivormis 200 kraadi juures 30-40 minutit. Lasta maha jahtuda ning lõigata pooleks. Katte valmistamiseks sulatada šokolaad ja või ühtlaseks massiks, lisada vanillsuhkur. Lasta tund aega jahtuda. Seejärel määrida umbes pool kreemist koogipõhjade vahele ning teise poolega katta kook pealt. Soovi korral kaunistada.

No comments:

Post a Comment