Biskviit:
5 muna
100g suhkrut
6spl nisujahu
1,5dl pohla-
moosi
Hapukoore-
kreem:
800g hapu-
koort
150g suhkrut
40g želatiini + vett
400ml vahu-
koort
Kaunistamiseks:
vahukoort
šokolaadi
Biskviidiks vahustada munad suhkruga tugevaks vahuks, segada juurde jahu ja küpsetada tordivormis 220 kraadi juures umbes 15 minutit. Lasta jahtuda. Hapukoorekreemiks paisutada želatiin külmas vees, seejärel sulatada vesivannis. Hapukoor segada suhkruga, selle hulka segada peenikese nirena želatiin. Viimasena segada hulka vahustatud vahukoor. Tordivorm vooderdada kilega. Valada sinna hapukoorekreem. Biskviit määrida pohlamoosiga ja asetada moosine pool hapukoorekreemile. Lasta külmikus seista üleöö. Järgmisel päeval keerata tort teisipidi alusele. Kaunistada vahukoore ja šokolaadiga.
No comments:
Post a Comment