Saturday, December 4, 2010

Kirju šokolaadikook

Põhi:
100g margariini
1,5dl suhkrut
1 muna
150g hapukoort
3,5dl nisujahu
2tl küpsetus-
pulbrit
Peale:
3 muna
1,5dl suhkrut
200g toor-
juustu
200g hapu-
koort
100g šokolaadi-
nööpe
Kaunistamiseks:
25g piimašokolaadi
50g valget šokolaadi

Põhja tarvis vahustada margariin suhkruga ning lisada muna. Segada juurde hapukoor ning seejärel jahu koos küpsetuspulbriga. Valada tainas ümara koogivormi põhja ning küpsetada 200 kraadi juures 15 minutit. Sel ajal vahustada munad suhkruga, lisada toorjuust ning hapukoor. Viimasena lisada šokolaadinööbid. Valada segu eeküpsetatud põhjale ning küpsetada siis veel 200 kraadi juures, ahju ülemisel siinil, umbes 40 minutit. Lasta jahtuda, soovi korral kaunistada sulatatud šokolaadi ning valge šokolaadilaastudega.

No comments:

Post a Comment