Põhi:
100g margariini
1dl suhkrut
2 muna
200g hapukoort
4dl nisujahu
2tl küpsetuspulbrit
Täidis:
1,5dl piima
200g karamell quicki
400g kohupiimapastat
20g želatiini
vett
Peale:
200ml vahukoort
200g toorjuustu
1dl suhkrut
karamellikastet
Põhja jaoks vahustada toasoe margariin suhkruga, lisada munad. Vahustada kohevaks vahuks. Seejärel segada juurde hapukoor ja jahu koos küpsetuspulbriga. Küpsetada ümaras koogivormis 200 kraadi juures umbes 25 minutit. Jahtunud põhi lõigata pooleks. Täidise jaoks segada karamell quick piimaga ja lisada kohupiimapasta hulka. Segada ühtalseks. Želatiin paisutada vees ja sulatada. Segada kohupiimamassi hulka. Lasta külmas pooleldi ära tarduda. Seejärel määrida täidis tordipõhjade vahele. Mina panin tordipõhja koogivormi tagasi ja seejärel määrisin täidise vahele, siis ei jookse see laiali. Kui täidis on täielikult ära tardunud võtta tort koogivormist välja. Kattekreemiks vahustada pool vahukoorest toorjuustu ja suhkruga. Määrida kreem tordile. Ülejäänud pool vahukoort vahustada ja segada selle hulka karamellikastet. Soovi korral kaunistada tort pealt karamellikastmega.
No comments:
Post a Comment