20 Digestive küpsist
50g margariini
400g toor-
juustu
1dl suhkrut
1 muna
2 munakollast
500g hapu-
koort
2 spl suhkrut
150g tumedat šokolaadi
50ml kohvikoort
šokolaadilaaste
mustikaid
Põhjaks segada purustatud küpsised sulatatud margariiniga. Suruda puru koogivormi põhja. Toorjuust vahustada 1dl suhkru, muna ja 2 munakollasega. Valada segu koogipõhjale ja küpsetada 200 kraadi juures 25 minutit. Hapukoor segada 2 spl suhkruga ning valada küpsenud koogile. Küpsetada veel 200 kraadi juures umbes 20 minutit. Lasta jahtuda. Tume šokolaad sulatada vesivannil koos kohvikoorega. Määrida šokolaad koogile. Selle peale puistata šokolaadilaastud ning lõpuks mustikad. Lasta koogil üleöö jahedas maitsestuda.
Retsept Toidutarest, kuid muutsin natuke koguseid ning küpsetamisaega.
No comments:
Post a Comment