Sunday, October 17, 2010

Kirsi-toorjuustukook

Põhi:
300g Juubeli tordipulbrit
75g margariini

Toorjuustu kate:
4 muna
150g suhkrut
1tl vanill-
suhkrut
340g toor-
juustu
3dl hapukoort
3dl kivideta kirsse
kaunistamiseks šokolaadi
Põhja tarvis sulatada margariin, segada Juubeli tordipulbriga ja suruda ümara koogivormi põhja. Kattes vahustada munad suhkrutega, lisada toorjuust ja hapukoor ning vahustada ühtlaseks. Seejärel segada toorjuustuvahu hulka kirsid (mina kasutasin külmutatud kirsse). Valada kate põhjale ja küpsetada 200 kraadi juures 50 minutit. Lasta jahtuda. Soovi korral kaunistada šokolaadiga ning hoida 4 tundi kuni üleöö jahedas.

No comments:

Post a Comment