Sunday, February 13, 2011

Mustika süda

Põhi:
100g margariini
1dl suhkrut
1 muna
2dl nisujahu
1tl küpsetus-
pulbrit
Täidis:
150g mustikaid
2 muna
1,5dl suhkrut
200g toor-
juustu
Kaunistamiseks valget šokolaadi

Põhjaks segada sulatatud margariin suhkru ja munaga, lisada juurde jahu koos küpsetuspulbriga. Eelküpsetada 220 kraadi juures 10 minutit. Eelküpsetatud põhjale laotada mustikad, nende peale valada toorjuustusegu, milles on kõik komponendid munad, suhkur ja toorjuust kokku vahustatud. Küpsetada veel 30 minutit, 200 - 220 kraadi juures. Soovi korral kaunistada kook.

2 comments:

  1. Sul on nii võrratud pildid tortidest-kookidest... mul nii suu jookseb vett juba....pean laiskusega toime tulema ja ka ikka midagi katsetama =)

    ReplyDelete