Sunday, February 13, 2011

Martsipanitort

Põhi:
50g margariini
0,5dl suhkrut
1 muna
50g hapukoort
2dl nisujahu
1tl küpsetus-
pulbrit
Biskviit:
3 muna
50g suhkrut
50g nisujahu
Martsipani-
kreem:

300g vanilli kohupiima
150g martsipani
50g suhkrut
Peale:
100ml vahukoort
suhkrut
kakaod
nonparelle

Põhja tarvis vahustada toasoe margariin suhkru ja munaga, lisada hapukoor ja jahu koos küpsetuspulbriga. Küpsetada 220 kraadi juures umbes 15 minutit. Biskviidi jaoks vahustada munad suhkruga, segada juurde jahu. Küpsetada 200 kraadi juures 10 minutit. Lasta põhjadel jahtuda. Martsipani kreemiks segada komponendid omavahel kokku. Pool kreemist määrida tordi põhjale. Asetada peale biskviitpõhi, millele määrida teine pool kreemist. Kreemiga katta ka küljed. Lasta tordil 4 tundi kuni üleöö jahedas seista. Tordi peale panna suhkruga vahustatud vahukoor, kaunistada kakao ja nonparellidega.

No comments:

Post a Comment