Sunday, May 23, 2010

Šokolaadi-piparmündi muffinid

100g margariini
1,5dl suhkrut
1 muna
3dl jahu
1tl küpsetuspulbrit
1,5dl hapukoort
Fazeri purustatud piparmündi-šokolaadikaramelli
valget šokolaadi

Toasoe margariin vahustada suhkru ja munaga. Segada juurde hapukoor ja jahu koos küpsetuspulbriga. Panna tainas muffinivormidesse ja selle peale raputada piparmündi-šokolaadikaramelli. Küpsetada 200 kraadi juures umbes 20 minutit. Pealt kaunistada valge šokolaadiga.

2 comments:

  1. ytle palun, kas ilma hapukooreta on sama tulemus?? kuna meil soomes ei myyda hapukoort ja eesti poodi ka kaugele minna.
    K.

    ReplyDelete
  2. Ma kaldun arvama, et kahjuks mitte. Hapukoor muudab muffini konsistentsi ja minul kerkivad ka nad kuidagi paremini kui hapukoor tainas sisaldub. Algul mõtlesin, et äkki võiksid hapukoore asendada maitsestamata jogurtiga...aga see jääks ikkagi lahja ma arvan. :(

    ReplyDelete