Põhi:
2 muna
2dl suhkrut
225g margariini
100g tumedat šokolaadi
200g jahu
1spl kakaod
2tl küpsetuspulbrit
Vahele: 150g hapukoort
Kate:
150g tumedat šokolaadi
100ml mett
Mesilaste tegemiseks:
martsipani
mandlilaaste
Põhja jaoks vahustasin munad suhkruga ja lisasin sulatatud margariini ja šokolaadi segu. Segasin juurde jahu koos kakao ja küpsetuspulbriga. Küpsetasin 15 minutit 225 kraadi juures ja seejärel 15 minutit 200 kraadi juures. Jahtunud koogipõhja lõikasin pooleks ning panin vahele hapukoore. Kate jaoks sulatasin šokolaadi ja segasin selle meega. Määrisin katte koogile. Mesilaste tarvis veeretasin martispanist käte vahel ümarad kehad, külgedele torkasin mandlilaastud, silmad ja triibud tegin šokolaadiga.
No comments:
Post a Comment