Saturday, February 20, 2010

Virsiku šarlott


Rullbiskviit:
5 muna
5spl suhkrut
5spl jahu
250g maasikatoormoosi
Täidis:
1l virsikujogurtit
20g želatiini
50ml vett

Munad vahustada suhkruga kõvas vahuks ja seejärel ettevaatlikult juurde segada jahu. Küpsetada suurel ahjupannil 200 kraadi juures 15 minutit. Valmis biskviit panna suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile. Kiirelt peale määrida maasikamoos ja keerata rulli. Lasta jahtuda. Jahtunud rullbiskviit lõigata umbes 1 cm paksuseda viiludeks. Viilud asetada ümara koogivormi põhja ja äärtele. Želatiin paisutada külmas vees ja sulatada. Segada see peene nirena jogurti hulka. Jogurti-želatiini segu kallata koogivormi, biskviidi peale. Lasta tarduda üleöö külmikus. Enne serveerimist keerata kook teisipidi vormist välja nii, et biskviidid jääksid koogi peale.

No comments:

Post a Comment